Zekai Dündar Başkan Yardımcısı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, geçen hafta yapılan meclis toplantısında, Zekai Dündar’ın Başkanvekili olarak görev yapacağını duyurdu. Dündar yeni görevine başladı.

Tarihi belediye binasında görevini yürütecek olan Başkan Yardımcımız Dündar, kendisine verilen bu görevi layığı ile yerine getireceğini dile getirirken, “Herkese teşekkür ediyorum, sevdamız Yenişehir’imiz için hep birlikte azimle çalışacağız” derken makamında tebrikleri de kabul etti.,

Zekai Dündar Kimdir?

1967 yılında Yenişehir’de doğdu. İlkokul, orta ve lise eğitimini Yenişehir’de tamamladı.  Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu.  1999 yılından beri ilçemizde serbest muhasebeci – mali müşavirlik mesleğini yürütmekte.

Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Meclis Üyeliği ve Türmob delegesi.  Sportif faaliyetlere de ilgilisi olan Dündar Yenişehir Sporda futbol oynadı.

2001 yılında AK Parti Bursa Yenişehir İlçe Kurucu Üyesi oldu.

2003 – 2008 yılları arasında Ak Parti Bursa Yenişehir İlçe Başkanlığı görevini yürüttü.

2014 Yerel Seçimleri’nde seçildi.

2014 yerel seçimlerinde Yenişehir Belediye Meclis Üyeliği, Bursa Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği ve Marmara Belediyeler Birliğinde Meclis Üyeliği görevlerine seçildi.

Evli ve iki çocuk babası olan Dündar, siyasete, tarihe, sanata ve spora ilgi duyuyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

İlk olarak AK Parti Yenişehir Kadın Kolları Başkanı Feride Karayel ile AK Parti Yenişehir Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak kendisine çiçek takdim ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zekai Dündar Başkan Yardımcısı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.