Minik Öğrencilerden Anlamlı Yardım

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de faaliyet gösteren Gül Yuvam Ana Okulu öğrencilerinden Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği’ne anlamlı bir yardım yapıldı.

4-6 yaş öğrencilere hizmet eden ve Yenişehir Müftülüğüne bağlı Gül Yuvam Ana Okulu ve Kur’an Kursu sorumlusu Ali Çimen, minik öğrencilere yönelik bir yardım yapma projesi gerçekleştirdiklerini belirterek, ‘2 hafta süre ile bir yardımlaşma kumbarası oluşturduk. 20 öğrencimiz bu kumbaraya her gün para attılar. 2 haftanın sonunda kumbarayı açtığımız da 191 Tl para çıktı. Biz de bu parayı Yenişehir’de faaliyet gösteren ve çalışmalarını taktirle karşıladığımız Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneğine bağışlamayı düşündük. Minik öğrencilerimiz bu proje sayesinde hem tutumlu olmayı hem de yardım etmeyi öğrendiler. Aynı zamanda da Engelliler Derneğine bağışta bulunarak önemli bir iş yaptılar’ dedi.

   Minik öğrencilere her türlü eğitimi verdiklerini de belirten Ali Çimen, ‘Dini eğitimin yanı sıra okuma yazma, kişisel gelişim gibi her türlü eğitimi veriyoruz. Milli ve manevi değerlere sahip öğrenciler yetiştirebilmek için bu kurumlar çok önemli’ diye konuştu.

   Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanvekili Yurdanur Ülker’de yapılan yardımın miktarının önemli olmadığını belirterek, ‘Bizim için önemli olan bu minicik çocuklarımızın bunu düşünüp engelli bireylere yardım yapmaları. Kendilerine ve onları yetiştiren öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Biz çok mutlu olduk. Bize verilen 191 TL bizim için gerçekten önemli bir paradır. Bu tür etkinliklerin diğer okullarımıza da örnek olmasını diliyorum’ dedi.

   Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanvekili Yurdanur Ülker yapılan yardımın makbuzunu kurs sorumlusu Ali Çimen’e teslim etti.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Minik Öğrencilerden Anlamlı Yardım
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.