15 Temmuz’un 7. Yıldönümü Etkinlikleri Tamamlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nın ilk bölümünde Yenişehir Şehitliği ziyaret edildi. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Şehitler için dualar okunup mezarlara karanfiller bırakıldı.

Ardından Hatuniye Camii'nde şehitlerin ve gazilerden vefat edenlerin ruhlarına Kuran'ı Kerim ve mevlit okundu. Programın akşam bölümünde” Türkiye Yüzyılının Kahramanları” konseptli yürüyüş Derviş Eroğlu bulvarında başladı ve Osmangazi Millet Bahçesinde sona erdi. Burada 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı icra edildi. Saat 00.13'te tüm camilerde sela okundu.

Buradaki Programa Kaymakam Rahmi Köse, Garnizon Komutanı Albay Kadri Bahtiyar, Belediye Başkanı Davut Aydın, mahalle muhtar ve azaları, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Mehter gösterilerinin ardından yapılan konuşmalarda Türk milletinin bir kez daha destan yazarak kazandığı “Demokrasi Zaferi” ile tüm dünyaya millet olma dersi verdiği vurgulandı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
15 Temmuz’un 7. Yıldönümü Etkinlikleri Tamamlandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.