8. Toplu Nikah Töreni Yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Toplu Nikah Töreninin sekizincisi, 15 çiftin katılımıyla geçen hafta Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Maddi durumu yetersiz veya çeşitli sebeplerle nikahlarını kıydıramayan ailelerin katıldığı 8. Toplu Nikâh Törenin açılış konuşmasını, şehir dışında bulunan Belediye Başkanı Süleyman ÇELİK’İN törene katılamaması sebebiyle Belediye Başkan Yardımcısı Zekai DÜNDAR gerçekleştirdi.

 

Başkan Süleyman ÇELİK’İN selamlarını ileterek başladığı konuşmasında Başkan Çelik’in yeni evli çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilediğini ifade etti.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Belediye tarafından yılda bir defa, ihtiyaç halinde ise her zaman bu tür toplu nikâhların gerçekleştirildiğini söyleyen Belediye Başkan Yardımcımız Zekai DÜNDAR, evlilik müessesesi ile kurulan ailenin, toplumumuzun temelini oluşturduğunu ifade etti. Konuşmasının devamında Zekai DÜNDAR “Aile sağlam olursa toplumun temeli de sağlam oluyor. Toplumu bir bina gibi düşünürsek aileler bu binanın taşları gibidir. Eğer bu taşlar sağlam olursa, bina da sağlam olur. Dolayısıyla ilçemizin ve ülkemizin her açıdan gelişmesine en büyük katkıyı, toplumun en alt katmanını teşkil eden ailelerimiz vermektedir” dedi.

Gerek maddi açıdan, gerek diğer sebeplerden dolayı nikah yapamayan vatandaşlarımızın Belediye tarafından nikah masraflarının karşılandığını ve kendilerine de cüzi bir nikah hediyesi verildiğini ifade eden Belediye Başkan Yardımcımız Zekai DÜNDAR çiftlere, Sevgi, Saygı, Sadakat, Sabır ve Sorumluluktan oluşan 5S kuralını hatırlatarak bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Belediye tarafından düzenlenen 8. Toplu Nikâh Töreni’nde daha sonra çiftlerin nikahları kıyılarak kendilerine birer küçük altın hediye edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
8. Toplu Nikah Töreni Yapıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.