Aday Öğretmenler Bursa’yı Gezdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

aday öğre

Son yapılan atamalar sonrasında Yenişehir’e atanan 11 aday öğretmen, Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci Planlaması’nın ilk basamağı olan Şehrimizi Tanıyalım etkinliği kapsamında Bursa gezisi gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa Ayaz, Şube Müdürü Ayşe Yassıkaya ve danışman yöneticiler de bu gezide aday öğretmenlere eşlik ettiler.

Sınıfta danışman eşliğinde 3 gün ders öncesi hazırlık, plan, materyal hazırlama gibi süreçler yaşayacak aday öğretmenler; danışmanın anlattığı dersleri izleyecek, okul içi çalışma kapsamında ilgili müdür yardımcısıyla zümre ve veli toplantılarına katılacak ve nöbet tutan danışmanla okulun işleyişini tanıyacak. Okul dışı çalışma için haftanın bir gününü ayıracak aday öğretmenler için, İl/İlçe Milli eğitim Müdürlüklerinin koordinasyonundan grup faaliyetleri olarak yürütülecek ve bu amaçla çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Yetiştirme programına alınan yeni atanan aday öğretmenler, 24 hafta boyunca danışman öğretmenleriyle okul içi ve okul dışı faaliyetlere, seminerlere katılacak, film izleyecek, kitap okuyacak ve şehrin tarihi mekanlarını gezecek.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aday Öğretmenler Bursa’yı Gezdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.