Atamızı Andık

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

16112015101
Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. Yılı nedeniyle Yenişehir’de hazırlanan anma programı, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye başkanlığı Atatürk Anıtı’na çelenklerini sundular. 10 Kasım günü Saat 08.45’te başlayan çelenk sunma töreninin ardından, Ata’nın ölüm saati olan 09.05’te 2 dakikalık saygı duruşu, belediye sireni ve motorlu araçların klaksonları eşliğinde yapıldı ve beraberinde İstiklal marşımız okundu. Anıt önündeki tören göndere çekilen bayrağın yarıya indirilmesiyle tamamlandı.

16112015102
Anma programı kapsamında bir diğer etkinlik, Koç İlköğretim Okulu salonunda gerçekleştirildi. Toki Orhangazi Ortaokulu tarafından hazırlanan anma programı, saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemiyle ilgili, Toki Orhangazi Ortaokulu sosyal Bilgiler Öğretmeni Tuba Sarucan “Atatürk” konulu konuşmasından sonra anma programı, okul korosu, günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler okunması ve son olarak Toki Orhangazi Ortaokulu tarafından hazırlanan “Atatürk’ü Yitirmek” adlı oratoryo ile sona erdi.
16112015103
Anma programı bu yıl ilk kez ortaokul düzeyinde bir okul tarafından gerçekleştirildi. Toki Ortaokulu üzerine aldığı sorumluluğu layıkıyla yerine getirdi. Okul öğretmen ve öğrencileri, hem sahne düzenlemesi hem de diğer hazıklıklarıyla göz doldurdu. Hazırlanan anma programı, izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Atamızı Andık
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.