Belediyeden yeşil alan düzenlemesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi mahallelerdeki arazi yollarının bakım ve genişletme çalışmalarının yanı sıra ilçe merkezinde yol, parke taşı ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, ilçe merkezindeki çeşitli bölgelerde uygun görülen altyapı çalışmalarının planlandığı biçimde sürdürüldüğünü belirtti. Başkan Aydın, çalışmaların Kurtuluş Mahallesi Mesken Sokak'ta devam ettiğini kaydetti.

Başkan Aydın ayrıca ilçe merkezindeki park, bahçe ve yeşil alanlarda da çalışmalar yapıldığını anlattı. Aydın, "Çiçek dikimleri, ot temizliği ve genel bakımları yapılırken, balık pazarında da temizlik çalışmaları aksatılmadan sürdürülüyor" diye konuştu.

Yeşil alanlardaki çiçek dikimleri, ot temizliği ve genel bakım çalışmalarının başlatıldığını söyleyen Aydın, şunları kaydetti: "Çiçek dikimleri, ot temizliği ve genel bakımlar yapılırken, Balık Pazarı'nda da temizlik çalışmaları aksatılmadan sürdürülüyor. Ayrıca Bilecik Caddesi'nde ağaçlarda budama yapıldı. Yüksekokul bahçesinde budama yapıldı, dallar toplanıp ot temizliği yapıldı. Stadyum çevresindeki genel temizlik çalışmaları tamamlandı."

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediyeden yeşil alan düzenlemesi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.