Cingil’in biti kanlanacak mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Bursa İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma toplantısında konuşan Bursa Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil’e yönelik ifadeleri şaşkınlık yarattı.

Bayramlaşma konuşmasında, “Çok şükür şuraya bir aday lazım denildiğinde 10 tane sana adam gibi adam çıkarabiliyoruz” diyen Arınç’ın, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil’e hitaben, “Şu ilçeye bir belediye başkan adayı lazım, al kardeşim hangisini seçersen seç, hepsi birbirinden kıymetli değil mi Cingil” şeklinde başlayan sözlerini şöyle sürdürdü:

Bitin kanlanmadı değil mi?

“Allah razı olsun. Bak şimdi. Cingil deyince O bir hesap yapacak kafasında. Senin hesabın bitti benim bildiğim kadarıyla. Yani, var mı (tekrar aday olmak gibi) bir niyet yoksa? Bitin kanlanmadı değil mi? Eee Yaşa sen! ‘Ben unumu eledim, eleğimi astım’ diyor. Tabii marta kadar daha çok var. Ne diyeceğini bilmiyorum da benim kulağıma öyle geldi.”

Arınç’tan Cingil’e destek

Arınç’ın, Bülent Hamdi Cingil’e partililerin ve belediye başkanlarının içerisinde şakayla karışık takılması bazı kesimler tarafından Cingil’in gözden çıkarıldığı şeklinde yorumlandı. Ancak son zamanlarda espiri dozunu ayarlamayı beceremeyen Arınç’ın güldüren konuşmasının ardında Cingil’e açık destek verdiği şeklindeki yorumlar daha ağır basıyor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cingil’in biti kanlanacak mı?

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.