Demirciler Odası Aşure Dağıttı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muharrem ayı nedeniyle Yenişehir demirciler Odası tarafından aşure dağıtıldı. Aşure dağıtımının başlangıcını Oda Başkanı Yusuf Süer ve
yönetim kurulu üyeleri yaptı.

Muharrem Ayı ve Aşure günü kapsamında geçen hafta Yenişehir Demirciler Odası’nın sanayi çarşısındaki binasında düzenlenen programa siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri, Oda üyeleri ve sanayi esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Demirciler Odası başkanı Süer, “Muharrem ayı dolayısıyla İslam tarihinde önemli bir yer teşkil eden aşure, insanlık tarihi kadar eski bir gelenektir.  Aşure gününün ruhunda kardeşliğin, birliğin, sevginin, anlayışın ve hoşgörünün anlamı saklıdır. “dedi.

Çalışmalara destek veren herkese teşekkürlerini sunan Oda Başkanı Süer,  Tüm İslam aleminin Muharrem ayını en içten dilekleriyle kutladığını ifade etti ve etkinliklerimizi artırmak, çok güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayan önce Oda yönetim kuruluma, üyelerimize ve emeği geçen herkese yeniden teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Demirciler Odası Aşure Dağıttı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.