En Ucuz Ramazan Pidesi Yenişehir’de

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi iştiraki Yenişehir Ekmek Sanayi Anonim Şirketi (YESAŞ) Ramazan ayı dolayısıyla 300 gram Ramazan pidesini 4,00 TL’den vatandaşlarına ulaştıracak.

Ramazan pideleri YESAŞ’ ın üretim yaptığı iki fırının yanında ilçemizin değişik yerlerinde bulunan satış büfelerinde de vatandaşlara sunulacak.

Bursa ve ilçelerinde satışa sunulacak pide fiyatları karşısında,  Yenişehir Belediyesi iştiraki YESAŞ ekmek fırınlarında üretilecek pide bölgenin en yüksek gramaj ve en uygun fiyata sahip ramazan pidesi olma özelliğini taşıyor.

 Başkan Aydın “Sevdamız Yenişehir İçin, Vatandaşımızın Yanındayız” Dedi.

 “Görev geldiğimiz günden bu yana Sevdamız Yenişehir için, vatandaşımızın yanındayız” diyen Başkan Davut Aydın, “geçtiğimiz ramazan ayında olduğu gibi yine gramajı en yüksek, fiyatı en düşük pideyi vatandaşımızın sofralarına götürdüğümüz için çok mutluyuz. Bursa ve ilçelerinde satışa sunulacak olan pide fiyatlarına karşın Yenişehir Belediyesi iştiraki Yenişehir Ekmek Sanayi Anonim Şirketi tarafından üretilecek 300 gram Ramazan pidesini 4,00 TL’den satışa sunacağız” diyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Ramazan ayı boyunca diğer ekmeklerimizin de üretimi devam edecek, pide ve ekmeklerimiz YESAŞ’ ın üretim yaptığı iki fırının yanında ilçemizin değişik yerlerinde bulunan satış büfelerinde de vatandaşlara sunulacak” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
En Ucuz Ramazan Pidesi Yenişehir’de
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.