Ercan Özel Gazetemizi Ziyaret Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Yenişehir ilçesinde Millet İttifakı olarak yerel seçimlere girecek olan İYİ Parti Belediye Başkan adayı Ercan Özel medya ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz imtiyaz sahibi ve sorumlu müdürü Hüseyin Şentürk ile bir süre sohbet eden Özel ziyarette, seçim çalışmalarının 19 Şubat günü kesinleşmesinden sonra hız kazanacağını belirtti.

Yapılan ziyarette konuşan Millet İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ercan Özel, “ Milet ittifakında meclis üyeleri dağılımı 22 meclis asil üyeliğinden oluşuyor. 1-5-6-9-12-14-15-17-18-19-21. sıraları Cumhuriyet Halk Partisi kontenjanına verdik. Diğer sıralarda İyi parti olarak çıkacak” diye konuştu.

    Ercan Özel, “Şu çok önemli, biz her iki partiyle olan görüşmelerimizde ne İyi Parti ne de Cumhuriyet Halk Partisi ayrımı yapıyoruz. Bir olarak çıkıyoruz, hepsi Yenişehir’in çok değerli insanları, Yenişehir’e katkı koyacak insanlar. Ortak bir listeyle tek bir vücut halinde gidiyoruz. Tek bir yumruk halinde Yenişehir’in tüm sorunlarına çözüm üretecek insanlar bunlar. Birçoğunun kendi alanlarıyla ilgili çok ciddi projeleri var. Bunları harmanlayacağız ve Yenişehir’de çiftçimizin, hayvancımızın, öğrencimizin, esnafımızın, memurumuzun, emeklimizin, kadınlarımızın, herkesin sorunlarını birebir biliyoruz ve çözümü anlamında da ne gerekiyorsa yapacağımız konusunda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Belediye Meclis Üyelerimiz Belediye Başkanı gibi çalışacak. Hepsinin görevi ve sorumluluk bölgeleri olacak. Her mahallemizden sorumlu meclis üyelerimiz bulunacak ve bu sayede muhtarlarımızın yükü azalacak. Bursa Büyükşehir Belediyesinde tüm meclis üyesi arkadaşlarımız söz sahibi olacak” dedi.

   Ercan Özel önümüzdeki günlerde hem aday tanıtımı hem de projelerle ilgili geniş kapsamlı açıklamalar yapacağını sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ercan Özel Gazetemizi Ziyaret Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.