Sağlıklı Yaşam Ve Spor Şenliğine Yoğun Katılım

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IMG_6817 (Custom)

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Okul Spor Etkinlikleri kapsamında, Yenişehir Sağlıklı Yaşam ve İlçe Spor Şenliği 16 Mayıs 2016 Pazartesi günü Kapalı Spor Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Şenliğe, Kaymakam Rahmi Köse, Yenişehir İlçe Garnizon Komutanı Albay Hakan Cirit, BBB Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, İlçe Spor Müdürü Mesut Durak, ilçe protokolü, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

IMG_6802 (Custom)

İlçemizdeki ilköğretim okullarından yaklaşık 800 öğrencinin katıldığı şenlikte Belediye Başkanı Süleyman Çelik bir konuşma yaptı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, hayata hazırlanmalarında sporun vazgeçilmez bir unsur olduğunu belirttiği konuşmasında Başkan Çelik, “Spor ile iç içe olan yavrularımız boş zamanlarının değerlendirilmesinin yanı sıra, zinde bir vücut ve sağlıklı düşünen beyinlere de sahip olurlar. Spor yoluyla kötü alışkanlıklardan uzak duran evlatlarımız aynı zamanda ekip olarak birlikte bir şeyleri başarmanın da hazzına varırlar” dedi.

Yenişehir Sağlıklı Yaşam ve İlçe Spor Şenliği’ni gerçekleştiren başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve ekibi olmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okul müdürleri ve öğretmenlere teşekkür eden Çelik, öğrencilere de sporla iç içe yaşam sürmeleri temennisinde bulundu.

IMG_7040 (Custom)

Çeşitli branşlarda öğrencilerin yarıştığı şenlikte, protokol üyelerinin de katıldığı urgan çekme yarışı yapıldı. Eğlenceli geçen yarışların ve ilgiyle izlenen Action Team’in bisiklet ve paten gösterilerinin ardından yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edilerek çeşitli hediyeler verildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sağlıklı Yaşam Ve Spor Şenliğine Yoğun Katılım
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.