İYSİAD Genel Başkanını Ağırladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYSİAD Yenişehir Şubesi, geçen hafta üyeleriyle yemekli toplantıda bir araya geldi. Toplantıya, İYSİAD Genel Başkanı Fatih Günışık’ın yanı sıra Belediye başkanı Süleyman Çelik, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun ve Yönetimi ile Yenişehirli Gazeteciler katıldı.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan İYSİAD Yenişehir Şube Başkanı Abdulkadir Kılıç, katılımcılara hoş geldiniz dedikten sonra, Henüz 7 aylık bir dernek olmalarına rağmen bu sürede önemli yol aldıklarını söyledi ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Birlik beraberlik vurgusu yapan Kılıç, beraber olduklarını ve beraber kalacaklarını ifade etti. Kılıç ayrıca gazetecilerin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı ve “ Aslında bu toplantıyı, bu yemeği 10 Ocak günü yapacaktık. Biraz geciktik. Tüm gazetecilerin 10 Ocak gazeteciler günün kutlarız” dedi ve gazetecilere kalem hediye etti.

İYSİAD Genel Başkanı Fatih Günışık da yaptığı konuşmada, derneğin ulusal ve uluslar arası faaliyetlerinin devam ettiğini söyledi ve Yenişehir’den sonra ikinci şubelerini Rusya’da açacaklarını belirtti. Hollanda, Ukrayna, Fransa ve Almanya’dan da talepler olduğunu belirten Günışık, ülke içinden de 17 ilde şube açılışı ile ilgili talep aldıklarını anlattı.

Belediye başkanı Süleyman Çelik de yaptığı kısa konuşmada, ilçemizde herkesin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalıdır. İYSİAD kısa sürede Yenişehir için önemli adımlar atmayı başarmış bir dernek. Ben her zaman olduğu gibi sizlerin yanında olacağım” dedi ve ekledi; “sizler beni yakalamışken yolları soracaksınız. Haklısınız. Oluşan sıkıntının farkındayız ve herkesten özür diliyoruz. Ancak daha güzel bir Yenişehir için söz veriyorum .”

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYSİAD Genel Başkanını Ağırladı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.