“Kütüphaneden Okula Uzanan Kültür Eli” Projesi Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Kaymakamlığı tarafından  okul ile kütüphane arasında köprü kurmak amacıyla,ilçemizde bulunan ilk, orta ve lise düzeyinde eğitim veren okullarda okuyan öğrencilere yönelik  “ Kütüphaneden Okula Uzanan Kültür Eli” projesi başlatıldı.

Yenişehir Kaymakamlığınca başlatılan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Süleymanpaşa İlçe Halk Kütüphanesi tarafından yürütülen bu proje ile; öğrencilerin belirli bir program dahilinde kütüphane ziyareti yapmalarını sağlamak, öğrenciler arasında kütüphane kullanımını yaygınlaştırmak, kütüphaneden maksimum düzeyde yararlanılması ve okuma alışkanlığını sağlamak, nitelikli düşünen, bilgiye nasıl ulaşacağını bilen ve kütüphaneyi nitelikli kullanan genç nesiller yetiştirmek amaçlanıyor.

Projenin hedefi, yılsonuna kadar ilçemizdeki okullarda eğitim-öğretim gören 8.787 öğrenci tarafından İlçe Halk Kütüphanemizde bulunan 30.000 kitabın okunması olarak belirtiliyor.

Ziyarete gelen öğrencilere; İlçe Halk Kütüphanesi tanıtılıyor ve kütüphane kaynakları ödünç verilip öğrencilerin kütüphaneye üye kaydı yapılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Kütüphaneden Okula Uzanan Kültür Eli” Projesi Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.