Milli Eğitim’de Ayaz Dönemi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir İlçe milli Eğitim Müdürlüğü’nde Musa Ayaz dönemi başladı. Koyulhisar İlkokulu müdürü olarak görev yapan Musa Ayaz, geçen hafta yeni görevine başladı. 2009 yılından bu yana Yenişehir İlçe milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Osman Şeker’in ise yeni görev yeri Mudanya İlçe milli Eğitim Müdürlüğü oldu.

Osman Şeker, veda masajında, Bu gün hüzünlüyüm, zira sizin gibi muhterem arkadaşlarımdan ayrılıyorum. İçimde burukluk hissediyorum, zira güzel anıları, paha biçilmez hatıraları geride bırakıyorum. Sevinçliyim, görevimi alnım ak, yüzüm pak bir şekilde, onurumla tamamladım. Kırmadan, dökmeden ayrılacak olmanın neşesini duyuyorum. Tüm arkadaşlarımı ve meslektaşlarımı gönülden seviyorum. Her şeyin temelinde sevgi vardır. Karşılıklı sevgi, tatlı dil, güler yüz ve saygı tüm engelleri yıkar, yok eder. Baki kalan bu gök kubbesinde, eğitim-öğretim bileşkesinde hoş bir seda bıraktığıma inanıyorum.

Musa Ayaz Kimdir:

1968 yılında Trabzon ili Çaykara ilçesi Kabataş Köyü’nde doğdu. İlköğrenimini Kabataş İlkokulunda, orta öğrenimini Çaykara İmam hatip ortaokulunda, liseyi ise Trabzon Lisesinde tamamladı. Yükseköğrenimini 1989 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Yüksekokulu’nda tamamladı. 1997 yılında Selçuk Üniversitesi’nde Eğitim Fakültesi’nde lisans tamamladı. 30 Ocak 1990 tarihinde Muş Merkez Kumluca Köyü İlkokulu’nda ilk görevine başlayarak sırasıyla Bayburt Demirözü Pınarcık köyü, Bayburt Merkez Maden Köyü İlköğretim okullarında öğretmen ve idarecilik görevlerinde bulundu. 2003-2014 yılları arasında sırasıyla Bursa Yenişehir Köprühisar Atatürk İlköğretim Okulu, Merkez Aydoğdubey ilköğretim okulu, Koyunhisar İlköğretim Okullarında Öğretmen ve İdarecilik görevinde bulundu. En son Koyunhisar İlk-Ortaokulu müdürü iken 06 Haziran 2014 tarihinde Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Evli ve biri kız olmak üzere üç çocuk babasıdır.

Musa Ayaz’ın karne mesajı

Sevgili çocuklarımız,

12.06.2014 Çarşamba günü ilçe milli eğitim müdürü olarak göreve başlayıp; ’karne ’heyecanınıza vereceğim ilk mesajlarla ortak olmak beni çok mutlu etti. Sizdeki karne heyecanı not anlamında geçmiş zamanlardaki kadar heyecan uyandırmamaktadır. E-okul sisteminden aslında notlarınızı hepiniz bilmektesiniz; ancak her sembol bir şeyin bittiğini diğer bir ifadeyle de başka şeylerin başladığının habercisidir. Karne sizin için belki de tatil zili çaldı anlamını ifade etmektedir.

Evet, bunca yorucu uzun bir süreden sonra dinlenmeyi hak ettiniz. Çalışanlar; öğretmenlerinin, ailelerinin ve kendilerinin yüzlerini güldürürken çalışmayan öğrencilerimiz de başka duygulara düşüncelere sevenlerini ve kendilerini sevk etseler de bizim için hepiniz çok değerlisiniz…

Sevgili çocuklar, unutmayalım ki hayatta inişli çıkışlı hallerle hepimiz karşılaşabiliriz. Önemli olan olumsuz bir şeyle karşılaştığınızda dünyanızı başınıza yıkmamanızdır. Hepimiz iyi biliriz ki öğrencilik yıllarında her yıl karnesinde zayıfı olan birçok siyaset, bilim, spor ve diğer alanlarda söz sahibi insan vardır.  Karnesinde beklemediği bir notla karşılaşan öğrencilerimizden ricam asla kendilerini mutsuz görmesinler. En koyu karanlığın sonunda mutlaka güzel aydınlıklar yakın olacaktır.

Saygıdeğer velilerimiz, çocuklarımızı sizlere teslim ediyoruz. Beklentilerinizi herhangi bir nedenden dolayı karşılayamamış çocuklarımız mutlaka olacaktır. Onlara daha çok sevgiyle yaklaşın. Onların tatil keyfini asla zedelemeyin. Okuma, gezme, dinlenmeye yönelik faaliyetleri çocuklarınızla birlikte programlayın. Her çocuğumuz bizim için çok değerlidir. Asıl görevimiz büyükler ve eğitimciler olarak çocuklarımıza sevgimizi verebilmemizdir. Başarılarda olduğu gibi başarısızlıklarda bizim de payımız mutlaka vardır. Bizlerde oturup tekrar tekrar muhasebemizi yapmalıyız.

Değerli öğretmen ve idareci arkadaşlarıma da sorunsuz ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmemizde bizlere olağanüstü katkı sundukları için teşekkür ediyorum. İyi bir ekip olduğumuzu ve çocuklarımız için daha da güzel işler onlarla başaracağımızı biliyorum.

Tüm çocuklarımıza, çalışma arkadaşlarımıza, velilerimize saygının ve sevginin hiç eksik olmadığı, sağlıklı yaşamlar diliyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milli Eğitim’de Ayaz Dönemi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.