Sepette ekmek var

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En bilinen uygulaması hizmet sektöründe olan ve “Askıda çay var” benzeri bazı işyerleri tarafından yıllardır gerçekleştirilen uygulanmaya, Yenişehir AK Parti Gençlik Kolları  “Bir ekmek de sen koy” kampanyası ile dahil oldu. İhtiyaç sahipleri, üçreti hayırseverler tarafından ödenen ekmeklerden alabilecekler.

Projenin tanıtımında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, “Belediyemize ait Yenişehir Ekmek Fabrikası’nın Cumhuriyet Caddesi üzerindeki satış şubesinden ekmek alan vatandaşlar, bir ekmek fazla alarak bu ekmeği sepete bırakabilecekler. Sepette biriken ekmekler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak” dedi.

Yenişehirlilerin bu projeye hassasiyet göstereceklerine inandıklarını belirten Kamıl, “Bu kampanyamıza büyük rağbet bekliyoruz. Yenişehirlilerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yardımlarını esirgemeyeceklerine inanıyoruz” diye konuştu.

Gençlik Kolları Başkanı Görkem Öz de, hedeflerinin aylık 2 bin ekmek olduğunu belirterek, “Devamında 10 bin ekmeğe kadar çıkmak istiyoruz. Hayırsever Yenişehir halkının bu kampanyaya destek olacağına inanıyoruz. Kampanyamız inşallah hayırlara vesile olur” dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sepette ekmek var

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.