Teşekkür Ziyaretleri Sürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Festival bitti. Üç gün süreyle yapılan etkinlikler göz doldurdu. Yenişehir Ziraat Odası ile muhtarlar derneği başkan ve yöneticileri ve bazı kooperatiflerin başkanları ve daire amirleri geçen hafta Başkan Çelik’i ziyaret ederek festival için kutladılar.

Teşekkür ziyaretlerinde yapılan konuşmalarda, ‘’Başkanımız Süleyman Çelik uzun yıllardan bu yana ilçemizde gerçekleştirilmeyen Biber festivalini bizlerle buluşturdu, festival ilçemizin tanıtımında büyük rol oynadı. İlçemiz kadar mahallerimizde üretilen ürünlerimizin de ülke ve dünya çapında tanınmasını sağladı. Festival süresince ilçemize ve mahallelerimize dışarıdan gelen konuklar, mahalle ve esnafımıza hareket getirdi. Bütün bunlar bir araya geldiğinde bizler için, ilçe için atılan adımın önemi gözler önüne seriliyor. Başkanımıza ve ekibine bu organizasyondan dolayı teşekkürlerimizi sunarız. ’ifadelerine yer verildi.

Oda Başkanı ve Müdürleri burada yaptıkları konuşmada “Festival 7’den 70’e herkese hitap eden etkinliklerle ilçe halkını kaynaştırarak bir araya getirdi. İlçede bir bayram havası yaşatmayı başardı. Halkın yoğun katılımı ve ilgisi ile geleneksel hale geleceğine inandığımız Biber Festivali Yenişehir halkının birlik ve beraberliğini güçlendiriyor. İlçede uzun süreden bu yana yaşanmayan birlik ve beraberliği, kaynaşmayı gördük. Bu bizleri çok memnun etti.” dediler ve Festivalden dolayı Belediye Başkanımız Süleyman Çelik’e teşekkürlerini ilettiler.

Belediye Başkanımız Süleyman Çelik de yaptığı konuşmada, “’Bu süreçte sizlerin de bizlere büyük katkısı oldu, sizin desteklerinizi de yanımızda hissettik. İlçemizin tanıtımında katkı sağlayan bu tür organizasyonların, devamını getireceğiz. Yenişehir’e katkı sağlayacak her işin altına imzamızı atarız. Önümüzdeki yıllarda organizasyonlarımızı daha geniş kapsamlı yapmak için her türlü çalışmayı yapacağız. Sislerin de desteklerinizi esirgemeyeceğinden eminim. Bu ziyaret için de sizlere teşekkür ederim.’’ şeklinde konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Teşekkür Ziyaretleri Sürüyor

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.