Türkiye’de Sistem Çökmüştür

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ali Şıracı, yaptığı yazılı açıklamada İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde yaşanan çocuk istismarı olayını sert bir dille eleştirdi.

   Şıracı yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; ‘İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde, dün 5 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz edildiği ve çocuğun şu anda yoğun bakımda olduğu haberi tüm ülkemizde infial uyandırdı.

İğrenç olay 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Küçükçekmece'ye bağlı Kanarya Mahallesi'nde yaşandı. 5 yaşındaki bir kız çocuğu henüz kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından cinsel istismara uğradıktan sonra kanlar içinde evinin önüne bırakıldı.

Biz şimdi adaletten, mahkemelerden, medya ya da benzeri hiçbir şeyden bahsetmeyeceğiz. Çünkü tüm bu taciz, tecavüz, herkesin kendi adaletini kendi verme çabası, ekonomik kriz, yanlış Suriye politikası, hepsi ama hepsi bize gösteriyor sistem çürümekle kalmamış tamamen çökmüştür.

Bu yanlış sistemi oluşturanlarla, bu sistemi sahiplenenlerle, tecavüzü meşrulaştıran zihniyetin kendisiyle mücadele etmeden etrafımızı saran bu bataklıktan kurtulmak maalesef mümkün değildir.

Üzülerek herkes görüyor ki maalesef bu zihniyet 9 yaşındaki çocuklarla evlenile bilinir diyen, annenin diz kapağından tahrik olunabilir diyen, bir babanın kendi çocuğuna cinsel istek duymasını normal karşılayan, bademleme dedikleri bir anlayışla erkek çocuklarına tecavüzü normalleştiren fetvalar veren zihniyettir. Ensar vakfındaki tecavüz edilen çocuklar için “bir kereden bir şey olmaz “diyecek kadar alçalabilen zihniyettir. Hiçbir dinde taciz ve tecavüz bu kadar meşrulaştırılmamıştır.

Hükûmetimiz gerekli düzenlemeleri acilen yapmalı, bu suçlara en büyük cezaları vermelidir. İYİ Parti olarak biz varız. Biz artık çocuklarımız için kaygılanmak istemiyoruz. Her gün aynı haberlerle uyanmak istemiyoruz.

Vatandaşı sürekli germek yerine, sorunlarını çözmenizi istiyoruz artık!’

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkiye’de Sistem Çökmüştür
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.