Turnuvanın şampiyonu YEGAL

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Liseler Arası Genç Erkek Basketbol Turnuvası'nın şampiyonu Yenişehir Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi (YEGAL) oldu. Yenişehir Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi'nin ardından İlhan Oğuz Anadolu Lisesi 2'nci, Şişecam MTAL 3'üncü, Hüma Hatun MTAL ise 4'üncü oldu.

Turnuvanın final maçında İlhan Oğuz Anadolu Lisesi'ni 69-38 yenen Yenişehir Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi okul takımı ilçe 1'incisi oldu. Her yıl düzenlenen okullar arası turnuvalarda gençlerin sporu daha çok sevdiğini ve rekabet duygusunu tattığını belirten Okul Müdürü Mustafa Kiraz, "Turnuvalarda okullarımıza destek veren İlçe Spor Müdürlüğümüze ayrıca teşekkür ederiz" diye konuştu.

İlçede düzenlenen turnuvalarda YEGAL takımının planlı ve disiplinli çalışmalarıyla başarılı olduğu gözleniyor. Beden Eğitimi Öğretmeni Seval Koca, "Takımımızdaki öğrencilerin Yenişehir Gelişim Spor Kulübü'nün altyapısından yetişmeleri ve basketbolda özenli çalışmaları ve yetenekleriyle başarımıza önemli katkı sağlamıştır" dedi.

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Turnuvanın şampiyonu YEGAL
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.