Yarın 10 Kasım

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Atatürk, Ölümünün 83. Yılında, Başta Anıtkabir Olmak Üzere Yurdun Her Köşesinde Olduğu Gibi Yenişehir’de De Düzenlenecek Törenlerle Anılacak.

Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. Yılı nedeniyle Yenişehir’de hazırlanan anma programı, yarın Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayacak. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye başkanlığı Atatürk Anıtı’na çelen sunacaklar. Saat 08.55’te başlayacak çelenk sunma töreninin ardından, Ata’nın ölüm saati olan 09.05’te saygı duruşuna geçilecek. 2 dakikalık saygı duruşu, belediye sireni ve motorlu araçların klaksonları eşliğinde yapılacak ve beraberinde İstiklal marşımız okunacak. Göndere çekilen bayrağın yarıya indirilmesiyle birlikte Anıt önündeki tören tamamlanacak. Saat 09.05’ten itibaren bütün resmi daire ve kuruluşların, yarıya indirdikleri bayrakları, güneş batıncaya kadar bu şekilde bekletecekler.

Anma programı kapsamında bir diğer etkinlik, Koç İlköğretim Okulu salonunda gerçekleştirilecek. Yenişehir Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan anma programı, saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yarın 10 Kasım
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.