Yeni Meclis 2. Toplantısını Yaptı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediye Meclisi, geçen hafta 2 birleşim halinde toplandı ve gündemindeki konuları karara bağladı. İlk olarak 2013 Mali Yılı Bütçe kesin Hesabını görüşen Meclis, konuyu ilk birleşimde plan bütçe komisyonuna havale etti. İkinci birleşimde ise 2013 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı Oybirliği ile Kabul Edildi.

Meclis’in bir diğer gündem maddesi olan, HAGEL’e Üye Seçilmesinde ise yine oybirliği ile Halil Ağa ve Emre Yürük asil üye, Hilmi Çakıroğlu ise yedek üye seçildiler.

Meclis toplantısında, bir soruyu cevaplandırırken konuşan Başkan Çelik, yapımına geçen dönem başlanan alt yapı çalışmalarının kışa kadar tamamlanması için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyledi ve gerekirse birkaç ekiple aynı anda çalışmaların hızlandırılacağını belirtti. Mevcut kanalizasyon şebekesine paralel 97 kilometrelik yeni bir kanalizasyon sisteminin yapılacağını söyleyen Çelik, vatandaşların sıkıntı yaşamaması için yolların kazıldıktan sonra mümkün olan en kısa sürede tamiratların gerçekleştirileceğini ifade etti ve Yeni mahallede yapımına başlanan arıtma tesisindeki çalışmaların devam ettiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Meclis 2. Toplantısını Yaptı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.