Yenişehir CHP Adalet İçin Yürüdü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir CHP, geçen hafta, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan Adalet Yürüyüşüne destek olmak üzere yürüyüşe geçti. Yenişehir Adliye binası önünde toplanan kalabalık, burada yapılan basın açıklamasının ardından şehir merkezinden geçerek Turan Köye kadar yürüdü. Yürüyüşlüler, adalet yazılı pankartları, şapkaları ve tişörtleriyle Yenişehir kamuoyunda ilgi uyandırdılar.

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışyoğlu ile Yıldırım İlçe Başkanı İsmet Karaca’nın destek verdiği yürüyüş öncesinde konuşan İlçe Başkanı Nejdet Sert, “Bu yürüyüş, ülkemizde yok edilen demokrasi, insan hakları, özgürlük kavramlarının yeniden kazanılması için, yeniden hayata geçirilmesi için yapılıyor. Genel Başkanımızın da dediği gibi bıçağın kemiğe dayandığı hatta daha ileriye gittiği bir dönem yaşıyoruz.” Dedi ve yürüyüşle ilgili bilgi verdi.

Yenişehir CHP’nin adalet yürüyüşü, bir sonraki gün Turan Köyden başlayıp Kestel’de tamamlandı. Turan Köy’de CHP İnegöl İlçe Teşkilatı ile buluşan Yenişehir CHP ekibi, buradan Kestel’e kadar yürüdü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir CHP Adalet İçin Yürüdü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.