Yenişehir MHP’ye Yeni Yönetim Atandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından görevden alınan Yenişehir ilçe teşkilatına atama yapıldı.

Önceki hafta görevden alınan Önder Köse Başkanlığındaki MHP Yenişehir İlçe Teşkilatının yeni yönetimi Gökan Yuka başkanlığında oluşturuldu. Yeni yönetimde, Arif Eren B.Yardımcısı, Ali İkikardaş B.Yardımcısı, Necdet Aydın Sekreter, İbrahim Ertoğral ise Muhasip üye olarak görev yapacak.

Genel Merkez tarafından ataması yapılan Yuka, yaptığı açıklamada, “ülkemizin ve şehrimizin geçirdiği bu zor günlerde partimizi bölmek parçalamak ve yok etmeye çalışanlara inat, sevgi, iman ve aşkla Yenişehir MHP İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Sizlerin desteği ve teveccühleri ile bu zor görevi layığı ile yapacağımıza inanıyoruz.” Dedi.

Açıklama özetle şöyle:

Kurmuş olduğumuz yeni yönetim ile birlikte parti içi siyaseti bir köşeye bırakıp Yenişehir’de siyasete yön vermeyi ve 2019’da yapılacak olan yerel ve genel seçimleri kazanmayı, şehrimize ve milletimize hizmet etmeyi hedefliyoruz. Kapımız her daim herkese açıktır bizler gönül kırmaya değil, gönül almaya geldik.

Bizler ayrıştırmaya değil, birleştirmeye bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya geldik. Birlikten kuvvet doğar, kişisel hesapları ve menfaatleri bir yana bırakıp öncelikle ilçemiz için, sonra memleketimiz için elimizden gelen ne varsa yapmalıyız.

Bizim siyasi anlayışımız ülkücü terbiye ve kurallar içinde kucaklayıcı ve kapsayıcı fikir ve düşünceye saygılı içe kapalı değil, topluma açık bir siyaset anlayışı olacaktır. Hemşerilerimizle kucaklaşıp, onların dertlerini dinleyip, onları anlayıp çare bulma yoluna gideceğiz. Bir önceki dönemde halkımızın gösterdiği teveccühe layık olup bunu daha da ileriye götürmek için çalışacağız.  MHP bu gün gençliğin gümbür gümbür geldiği bir ideolojinin siyasi organıdır. Bu sorumlulukla ilçe genelinde tüm alanda halkımızın derdini derdimiz bilerek, ilçemizde gençliğe yatırımları yapan, destekleyen ve takip eden bir tutumumuz olacak velhasıl bu zor günlerde bu ateşten gömleği hizmet etmek için giyeceğiz.

Bize bu görevi laik gören başta genel başkanımıza genel sekreterimize myk üyelerine ve il başkanlığımıza teşekkür ediyoruz. Bu yolda beni yalnız bırakmayan yönetici arkadaşlarıma ve bu zor günlerde partimize sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir MHP’ye Yeni Yönetim Atandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.