Yenişehir festivale hazır

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi’nin düzenlediği 8. Uluslararası Altın Biber Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleriprogramı hazır. 3 gün sürecek etkinlik programı 4 Eylül günü saat 16.00’da Su Deposu Kır Düğün Salonunda yapılacak toplu sünnet şöleni ile başlayacak.

Festival programı 5 Eylül günü saat 17.00’da Heykel Meydanında yapılacak olan Kurtuluş Koşusu ile başlayacak ve hemen sonrasında gerçekleştirilecek Festival Korteji ile devam edecek.

Günün sonraki etkinliklerinin adresi Derviş Eroğlu Bulvarı. Buradaki program, saat 18.30’da biber satandı açılışı ile başlayacak. Saat 19.00’da atlı ve yaya okçuluk gösterileri, saat 19.30’da halk oyunları gösterileri ve saat 20.00’da Mavi Düş Çocuk etkinlikleri ile sürecek. Günün etkinlik programı saat 21.30’da Merve Özbey konseri ile tamamlanacak.

 6 Eylül etkinlik programı saat 11.00’da Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile başlayacak ve saat 11,30’da eski belediye meydanında kurtuluşumuz canlandırılacak. Günün sonraki etkinlik programının adresi yine Derviş Eroğlu Bulvarı olacak. Burada saat 19.30’da halk oyunları gösterisi hemen sonrasında ise Yenişehir Belediyesi Çocuk Korosu sahne alacak. Festival programı saat21.30 gerçekleştirilecek Hakan Altun konseriyle sona erecek.

Bahçeli'yi festivale davet etti

Belediye Başkanı Davut Aydın, 4-5-6 Eylül günlerinde gerçekleştirilecek Yenişehir’in Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü ve 8. Uluslararası Altın Biber Festivali'ne Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ederek davet etti.

Başkan Aydın, "Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiyi Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Merkezi’nde ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Kıymetli Genel Başkanımızı Yenişehir’in Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü ve 8. Uluslararası Altın Biber Festivalimize davet ettik. Tüm Yenişehirli hemşerilerimize selamlarını ve dualarını iletti" dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir festivale hazır
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.