YTSO Üye ve Yakınlarına %15 İndirim

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası, Kalite Özel Eğitim Kursları arasında protokol imzalandı. Yapılan işbirliği ile Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin, yönetici ve çalışanlarının 12-20 yaş aralığındaki birinci derece yakınları, üniversite ve lise sınavlarına hazırlık hizmetlerinden ve ayrıca okul ders başarısını artırma ve eğitim rehberliği hizmetlerinden yüzde 15 indirim hakkı elde etti.

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası, üyeleri ile personellerine yönelik hizmet ağını genişletiyor. Attığı adımlarla başarılı çalışmalara imza atan oda yönetimi, eğitime de büyük önem veriyor. Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası, bu kapsamda, Yenişehir'de bulunan Kalite Özel Eğitim Kursu ile işbirliği yapma yoluna gitti. Yapılan protokolle, üyelerine, birinci derece akrabalarına ve personeline yüzde 15 indirim sağladı.

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Üye ve personeline yüzde 15 indirim imkanı veren protokol, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun ile Kalite Özel Eğitim Kursu’nun yetkilisi Salih Zeki Kara arasında imzalandı. Yapılan protokolü yorumlayan Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun, "Çalışmalarımız, üyelerimize hizmet etmek için devam ediyor. Odaya kayıtlı olan üyelerimiz ve birinci derece yakınları, imzaladığımız protokol ile Kalite Özel Eğitim Kursu’ndan yüzde 15indirim elde etti. Üye ve personellerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YTSO Üye ve Yakınlarına %15 İndirim
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.