Yenişehir’de Cinayet

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve Yenişehir Ziraat Odası yönetim kurulu üyesi olan Mustafa yenisehircinayet1Atan, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Yenişehir Yeniköy’de geçen hafta meydana gelen olayda, aralarında daha önce husumet olduğu öğrenilen Yaşar Kara (47) ile Mustafa Atan(52) aralarında çıkan tartışma büyüdü ve Yaşar Kara, Mustafa Atan’a ruhsatsız olduğu ifade edilen silahıyla ateş açtı.
Başına ve göğsüne 3 kurşun isabet eden Mustafa Atan, Yenişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılsa da, hayatını kaybetti. AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatında Yönetim Kurulu Üyesi olan ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Atan’ın aynı zamanda Yenişehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi olduğu öğrenildi.
Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, facebook adresinden yaptığı açıklamada, “odamızın yönetim kurulunda muhasip üye olarak 7 yıldır beraber görev yapmakta olduğumuz çok değerli arkadaşımız Mustafa Atan’ı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine de sabırlar dilerim” diye yazdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir’de Cinayet
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.