Yenişehir’de Öğretmenler Günü coşkusu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle hazırlanan kutlama programı, 21 Kasım Pazartesi günü Selimiye Köyü'nde fidan dikilmesi ile başladı. Çarşamba günü akşamı Hatuniye Camii'nde şehit öğretmenler ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlere ithafen Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

24 Kasım Perşembe günü çelenk sunma töreninin ardından Öğretmenler Günü Tören Programı için Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'ne geçildi.. Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Özel Yenişehir Çınar Anadolu Lisesi'nin hazırladığı Öğretmenler Günü Tören Programı Kültür Merkezi'nde saat 10.30'da başladı.

Buradaki törende ilk olarak saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın söylenmesinden sonra Milli Eğitim Bakanı'nın mesajının okundu. Göreve yeni başlayan öğretmen Zeynep Yıldız ile emekli öğretmen Aşır Ovalı birer konuşma yaptılar. Günün anlamına ilişkin konuşmaların ardından şiirler okundu. Halk Eğitim Merkezi'nin kurduğu Öğretmenler Korosu'nun konserinin ardından "Hayat Türküsü" adlı tiyatro gösterisiyle Öğretmenler Halk Oyunları'nın gösterisi izlendi. Yemin töreninden sonra emekli öğretmenlere hizmet şeref belgeleriyle yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödülleri verildi. Öğretmenler Günü Tören Programı ödül töreninden sonra sona erdi.

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir’de Öğretmenler Günü coşkusu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.