YTSO’dan Gıda OSB Çağrısı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Müşterek Meslek Komiteleri toplantısı YTSO Meclis Başkanı Sezai Öztürk ve Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun’un öncülüğünde gerçekleştirildi. Toplantıda, Yenişehir’e Gıda OSB çağrısı yapıldı.

Toplantıya Meslek Komite Başkanları ve Başkan Yardımcıları ve temsilcileri iştirak ettiler. Toplantıda sektörel sorunlar, meslek komitelerinin sorunları, Oda çalışmaları ve planlanacak olan projeler ile çözüm önerileri görüşüldü.

Yönetim Kurulu Başkanı Torun;  komite üyelerine kurumun işleyişi hakkında bilgi vererek, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak amacımız üyelerimiz başta olmak üzere; ilçemiz ve ülkemiz için doğru adımlar atarak faydalı olmaktır dedi.

Başkan Torun, gündemlerinde olan iki önemli hususun İlçemiz için Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurmak ve kuruluşundan bugüne Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odasının bulunmadığı ve yanlış olduğuna inandığımız mevcut Yenişehir Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyetinde yer almak olduğunu bu konuda önemli çalışmalar sürdürdüklerini ifade etti.

Meclis Başkanı Sezai Öztürk, bu çalışmaları tek başımıza yapma şansımız yok, sizlerle bütün üyelerimizle tek ses tek yürek birlikte hareket ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz, dedi.

Toplantıda Ticaret ve Sanayi Odası altı aylık faaliyet döneminde yapılan faaliyetler, yapılacak olan diğer faaliyetler hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Toplantıda sektörel sorunlar, çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Yenişehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun ve Meclis Başkanı Sezai Öztürk, katılımları dolayısıyla Meslek Komiteleri üyelerine teşekkür ederek toplantıya son verildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YTSO’dan Gıda OSB Çağrısı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.