AK Parti Yenişehir Danışma Toplantısı Yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

img_5469

Ak Parti Yenişehir İlçe Danışma Meclisi Toplantısı geçen hafta Yenişehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıda 15 Temmuz darbe girişimi, sonrasında yaşananlar ve yapılan çalışmalar değerlendirildi.

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Bursa Milletvekili Kani Torun, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık ve Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik konuştu.

İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Yenişehir’de sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verirken AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, tüm terör örgütleriyle mücadelenin sonuna kadar süreceğini söyledi. Torun, Bursa'daki FETÖ soruşturmalarıyla ilgili de bilgi verdi.

Torun’un konuşmasının ardında konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Kani Torun’un da, gündeminde FETÖ 15 Temmuz darbe girişimi vardı ve uyanık olmak gerektiğini ama insanlara sürekli bir darbe psikolojisi vurgusu yapmanın da doğru olmadığın söyledi.

Toplantıda konuşan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık ve Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise Yenişehir’e yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Haber@fotoğraf: Selahattin Ay

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti Yenişehir Danışma Toplantısı Yapıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.