Yenişehirli Üreticiler Konya Fuarını Gezdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

konya

Yenişehir’in 7 mahallesinden 90 çiftçi, Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen gezide Konya Tarım Fuarını gezdi. Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından geçen hafta düzenlenen Konya Tarım Fuarı’na giden çiftçileri Heykel Meydanı’ndan, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar ile Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ceyhan Oruç yolcu etti.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik çiftçi temsilcilerine hitaben otobüste yaptığı konuşmada, nüfusun % 80’inin tarım ile iştigal ettiği ilçemizde çiftçilerimizden ve çiftçi temsilcilerimizden gelecek teknik gezi taleplerinin değerlendirilerek hayata geçirildiğini söyledi. Gelişen teknoloji ile birlikte çiftçimizin Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri konularında yeni ürün ve teknolojilerle tanışması, gerekli bağlantıları kurması açısından bu gezinin oldukça önemli olduğunu ifade eden Başkanımız Süleyman ÇELİK, çiftçilerimize hayırlı yolculuklar dileyerek verimli bir gezi olması temennisinde bulundu.

 Konya Tarım Fuarını gezen çiftçi ve çiftçi temsilcilerimiz, burada 21 ülkeden bin 200 marka, 394 firma ve firma temsilcisi ile temas kurma fırsatını yakalayarak, yeni teknolojiler hakkında bilgi edindiler. Fuar dönüşünde çiftçi temsilcileri, Konya Tarım Fuarına düzenlenen gezi ve destekleri sebebiyle Belediye Başkanımız Süleyman Çelik’e teşekkür ettiler.

konya 1

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehirli Üreticiler Konya Fuarını Gezdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.