Bursa’ya Yeni Havaalanı mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

04012016bursahavaalani

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin Bursa’ya yeni havaalanı, ısrarının sürdüğünü daha önce yazdık. “Yunuseli’ye yapamadığımız havaalanı için uygun bir yer arıyoruz” diyen Altepe’den sonra, bu kez bir başka isim konuştu.

AK Parti Bursa İl Başkanı Torun, geçen hafta yaptığı açıklamasında “Bursa'yı ayrı bir havaalanına kavuşturmak” istediklerini ifade etti.

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen 2015 yılı değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, yıl içinde yapılan teşkilat faaliyetlerini ve Bursa’ya yapılacak metro ve diğer hizmetleri anlatırken Yenişehir Havaalanı’nın önenme değindi.

Yenişehir Havaalanı'nda çeşitli illere tarifeli seferler yapıldığını hatırlattıktan sonra "Amacımız, Yenişehir Havaalanı'nı Bursa'da bir destinasyon merkezi yapmak. Bursa'yı ayrı bir havaalanına kavuşturmak, havayolu taşımacılığıyla buluşturmak, Bursa’dan ülkenin her noktasına gidilebilsin istiyoruz" diyen Torun’un sözleri Önceki hafta, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yaptığı açıklamalrı hatıra getirdi. Bilindiği gibi Altepe, “Yunuseli’ye yapma imkanı bulamadığımız havaalanını üniversitemiz ile birlikte uygun bir yere yapıyoruz.” Şeklindeki açıklama ile kafaları karıştırmış ve eleştirilmişken, Torun’un benzer ifadelerle konuyu yeniden gündeme getirmesi, gerçek niyetin ne olduğunu göstermesi açısından önemli bulunuyor.


 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bursa’ya Yeni Havaalanı mı?
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.