CHP Örgüt Toplantısını Gerçekleştirdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Yenişehir İlçe Örgütü genişletilmiş ilçe toplantısını geçen hafta gerçekleştirdi. Parti lokalinde yapılan toplantıya, Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir ve il yöneticileri ile partililer katıldı.

İlçe Başkanı Nejdet Sert, açılışta yaptığı konuşmada, hem referandum çalışmalarını hem de referandum sonuçlarını değerlendirdi.

Sözlerine, “Bu akşam, burada olan ya da olmayan tüm üyelerimizin, yakından takip ettiği bir referandum sürecini birlikte yaşadık. Bu sürecin gerek Meclis, gerekse referandum etabında, partimizin verdiği mücadele etkili oldu, takdir gördü. Bu süreçte olup bitenleri anlatmayacağım.” Diyerek başlayan Sert, başta yönetim kurulu üyelerine, il başkanı Şadi Özdemir ile Bursa milletvekillerine ve tüm partililere teşekkür etti.

Referandum süreci ile ilgili, 2 aylık bir çalışma programı hazırladıklarını belirten Sert, bu çalışma planının iyi hazırlanmış bir program olduğunu söyledi ve bütünüyle hayata geçirildiğini ifade etti.

Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çaba harcadık. Başardığımıza inanıyoruz. Eksiklerimiz var mıydı, başka neler yapılabilirdi, soruların cevabı olabilecek değerlendirmeler gelecekte yapılacak işleri planlamada yararlı olacaktır” diyen Sert, Bu akşam burada bu konuda konuşmak isteyen arkadaşların önerilerinin önemli olduğunu belirtti.

Konuşmasında, Yenişehir’deki referandum sonuçlarını sandık sandık ele alan Sert, önceki dönemlerdeki seçim sonuçlarıyla karşılaştırmalı bilgi verdi.

Toplantının bundan sonraki bölümünde konuşan partililer, referandum sürecinde gösterilen çalışma ve çaba için İlçe Başkanı Nejdet Sert ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Örgüt Toplantısını Gerçekleştirdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.