Nihat Doğan’dan Birlik Mesajı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

nihat doğan (3)

Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Nihat Doğan, geçen hafta yaptığı yazılı basın açıklamasında, geçen hafta meydana gelen terör olaylarını değerlendirmede, birlik beraberliğin önemine dikkat çekti.

Açıklama şöyle:

Her ne surette olursak olalım, Tek yürek olup hep birlikte büyük Türk Milletinin gücünü arkamıza alarak tüm kararlılığımızla, yapılan tüm provokatif eylemlere taviz vermeksizin devletimizin ve yüce Türk Milletinin yanında olmalıyız. Geçtiğimiz gün Ankara ve Diyarbakır’da maruz kaldığımız kalleşçe terör saldırıları, milletimizin her bir ferdine, bu toprağın, bu ülkenin bütünlüğünü savunan ve koruyan tüm ulusumuza yönelik yapılmıştır.

Başka Türkiye Yok

Hangi düşünceden, hangi partiden, hangi mezhepten, hangi gruptan olursak olalım, bundan sonra, teröre ve Türkiye düşmanlarına karşı bir olalım, iri olalım, diri olalım, ülkemiz ve ulusumuz adına hep birlikte hareket edelim. Özellikle bu saldırılardan beslenen içimizde ki hain ve alçaklara dik duruşumuzla gerekli mesajı verelim.

Birlik ve beraberliğimiz hain saldırılara teslim olmayacak, terörün alçak yüzü yüce Türk milletinin bütünlüğünü asla bozamayacaktır. Terör örgütü PKK/PYD’ye yönelik sınır içi ve sınır dışı haklı operasyonlardan sonra böyle bir saldırıyı ön görmek ve gerekli tedbirleri almak devlet sorumluluğunun gereğidir.

Türkiye Cumhuriyeti zalimlerin, insan canına kast eden alçakların oyununu bozacak güç ve kudrettedir. Milletimiz 78 milyondur; ama irade ve imanları birdir. Bedenleri ayrı ayrı, fakat ruhları birdir.

Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir İlçe Teşkilatı olarak Ankara’daki hain saldırı da şehit olan Mudanyalı Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan, Gemlikli Hava Astsubay Koray Pınar’a ve diğer şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve tüm ulusumuza baş sağlığı diliyoruz.

Diyarbakır’da ki saldırıda ağır yaralanan aslen Aydınlı olup Yenişehir’de yaşayan, karakteri ve kişiliği ile herkesin takdirini kazanan Oğuz Arslan kardeşimize Cenab-ı Hakk’tan acil şifalar diliyoruz, ona ve tüm yaralı askerlerimize vatandaşlarımıza dua ediyoruz.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nihat Doğan’dan Birlik Mesajı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.