Yaz Tatili Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2016-2017 eğitim öğretim dönemi sona erdi. Yenişehir’de yaklaşık 500 öğretmen ve 8787 öğrenci için 3 aylık tatil başladı. İlçe protokolü de Müyesser İbrahim Sünnetçioğlu Ortaokulu’nda öğrencilerin karne heyecanını paylaştı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz yayınladığı yılsonu mesajında, öğretmen, öğrenci ve velilere ayrı ayrı hitap etti.

İlçe protokolü Müyesser İbrahim Sünnetçioğlu Ortaokulu’ndaki öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Karne günü için hazırlanan törene, Kaymakam Suat Seyitoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Muhammet Asil ve İrfan Karakuş katıldı.

Girdiği sınıflarda öğrencilerin karne ve başarı belgelerini tek tek veren Kaymakam Suat Seyitoğlu, tatil ile ilgili de önerilerde bulundu. Kitap okumanın önemine değinen Seyitoğlu, üç aylık tatilde tüm öğrencilere, bol bol kitap okumaların tasfiye etti.

Tören, 18 Eylül günü başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılının da başarılı bir yıl olması dilekleri ve anı fotoğraf çekilmesiyle tamamlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz’ın Yılsonu Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz da 2016-2017 eğitim öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Öğrenci, öğretmen ve velilere ayrı ayrı hitap eden Ayaz’ın yayınladığı yazılı basın açıklaması şöyle:

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 9 Haziran Cuma günü 8787 öğrencinin karne almasıyla sona erecektir. Bir eğitim öğretim yılını başarı, sağlık ve mutluluk içerisinde bitirmiş bulunmaktayız.

Geleceğimizin teminatı siz sevgili öğrencilerimiz;

Yoğun bir maratonun ardından 2016-2017 eğitim öğretim yılının sonuna geldiniz. Uzun bir süreden sonra dinlenmeyi hak ettiniz. Bizim için çok değerlisiniz. Unutmayalım ki hayatta inişli çıkışlı durumlarla hepimiz karşılaşabiliriz. Önemli olan olumsuz bir halle karşılaştığımızda bununla başa çıkabilmemizdir. İnsan odur ki kendini tanır. Okul bunun içindir. Okulu dolduran ne varsa bunun içindir. Tatilde kitap okumayı lütfen ihmal etmeyelim.

Saygıdeğer Velilerimiz;

Her çocuk önemlidir. Bu ilkeden hareketle çocuğunuzu asla kimseyle kıyaslamayınız. Çocuklarımızın yaptıkları, yapamadıkları ve yapabilecekleri şeyler vardır. Bu yapabileceklerini bulup ortaya çıkarmak çocuğunuzun yararına olacaktır. Geleceğimiz olan çocuklarımız çok değerli ve önemlidir.

Değerli öğretmen ve idareci arkadaşlarıma da sorunsuz ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmemizde bizlere olağanüstü katkı sundukları için teşekkür ediyorum. İyi bir ekip olduğumuzu ve çocuklarımız için daha da güzel işleri onlarla başaracağımızı biliyorum.

Bütün öğretmen ve öğrencilerimizin ailelileriyle beraber sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yaz Tatili Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.